Expeditie Robinson!

De start van het seizoen, met 160 kinderen en volwassenen. Meneer De Haan en mevrouw Krijgsman van de FNP hebben deze activiteit geopend. Na het aansteken van het vuur door meneer De Haan gingen de groepen van start. Ze moesten o.a. catamaran bouwen en mee varen, boogschieten, survivallen, puzzels oplossen en spelen waarbij samengewerkt moest worden. Een prachtige middag ondanks de regenbuien en harde wind. 

 

Deze prachige activiteit werd mede mogelijk gemaakt door Stichting Janivo.


Verslagen van activiteiten van het FCJT

Lego middag

vaderdag

De lego middag op zaterdagmiddag 12 maart is weer druk bezocht. Heel veel mooie bouwwerken zijn er gemaakt, boten, vliegtuigen, huizen, torens en nog veel meer. Er werd volop aanspraak gemaakt op de creativiteit van de kinderen.

Moodboards maken

Op 12 mei hebben we in Ryptsjerk mooie moodboards gemaakt. Iedereen mocht zelf weten in welk thema, maar het liefst zo dat je aan het einde kon zien waar deze persoon van houdt. Bijv. vakantie, je hobby's, huisdieren, lekker eten enz. 

Foto's jeugddag!

Jeugddag

Zaterdag 8 oktober hebben we weer een jeugddag gehad. We hebben deze keer 3 workshops gedaan. We hebben flessen versierd, een halloween vlaggenlijn gemaakt en een sportworkout gedaan onder leiding van Chris Douma van Fit Fryslân! De tijd was weer tekort en dat is altijd een goed teken. De kinderen hebben enthousiast meegedaan, kortom weer een fantastsiche middag!