Het seizoen is weer van start gegaan. Op zaterdagmiddag 18 september van 13.00-17.00 uur hebben ruim 270 kinderen meegedaan aan ons grote startevent. Rondom Glinstrastate was er van alles te doen. Er waren opblaasbare stormbanen, springkussen, Scouting De Twirre had mooie touwbruggen geknoopt waar de kinderen overheen konden.  Bij een vuurtje konden marshmellows geroosterd worden.  De karateschool Kaihatsu Karate-do was ook weer van de partij. En het geheel werd opgefleurd met de DJ's van Partytip. Voor de ouders was er een terras waar koffie en thee gedronken kon worden. Zo was er voor een ieder wel wat te doen. Met prachtig warm zonnig weer erbij was de middag zeer geslaagd!


Verslagen van activiteiten van het FCJT

Start event!

vaderdag

Op zaterdag 19 september was het eindelijk zover. De openeing van het seizoen voor de FCJT. Na een lange periode konden we eindelijk weer los. Ongeveer 300 kinderen hebben zich deze dag vermaakt op opblaasbare stormbanen, springkussen, rodeo stier en andere opblaasbare spellen. Dankzij de vrijwilligers en een mooi aantal sponsoren is deze dag een groot succes geworden en wie weet misschien wel voor herhaling vatbaar.

Bingo

Begin oktober hadden we een Bingo middag. Even lekker gezellig met elkaar Bingo spelen in een tijd waarin zoveel niet kan. Een zaal vol enthousiaste kinderen en mooie prijzen waren het ingredient van deze geslaagde middag. 

Foto's jeugddag!

Jeugddag

31 oktober was er weer de jaarlijkse jeugddag. Bij 3 workshops konden de kinderen knutsel en er was een karate workshop waar de kinderen een heuse workshop karate kregen. Hier deden ze fanatiek aan mee. Bij de 3 andere workshops konden ze schilderijen maken met tape en wasco, een spinnenweb met spin en een lettering workshop. Naast een sportieve workshop was er dus ook veel ruimte voor eigen creativiteit. We hebben ook alle kinderen van te voren gevraagd een voedselproduct mee te nemen. Deze gaan we aan de voedselbank geven voor mensen die dat heel goed kunnen gebruiken. Hieraan werd volop gehoor gegeven. Al met al een hele geslaagde middag!