NATIONALE PANNENKOEKDAG !

Op vrijdag 18 maart was het nationale pannenkoekdag. De FCJT heeft in samenwerking met Glinstrastate en groep 8 van De Arke pannenkoeken gebakken voor de bezoekers van Glinstrastate, ouders, pakes en beppes en leerlingen van het Liudger.  Het was een overweldigend succes. 

 

 


Verslagen van activiteiten van het FCJT

Lego middag

vaderdag

De lego middag op zaterdagmiddag 12 maart is weer druk bezocht. Heel veel mooie bouwwerken zijn er gemaakt, boten, vliegtuigen, huizen, torens en nog veel meer. Er werd volop aanspraak gemaakt op de creativiteit van de kinderen.

Moodboards maken

Op 12 mei hebben we in Ryptsjerk mooie moodboards gemaakt. Iedereen mocht zelf weten in welk thema, maar het liefst zo dat je aan het einde kon zien waar deze persoon van houdt. Bijv. vakantie, je hobby's, huisdieren, lekker eten enz. 

Foto's jeugddag!

Jeugddag

De jaarlijkse jeugddag hebben we op zaterdag 30 oktober weer gehad. Dit keer waren er zo'n 70 kinderen uit heel Tytsjerksteradeel om aan dit evenement deel te nemen. 6 workshops hebben ze allemaal gedaan. We hebben schilderijen gemaakt, stenen beschilderd, sleutelhangers geknoopt, figuren met ijzerdraad en kralen gemaakt en ze konden ook hun energie kwijt bij de karate en de inmens grote sjoelbak.  Iedereen heeft zich goed vermaakt. Al met al kunnen we weer terugkijken op een hele mooie middag!