FCJT Nieuws

Een mooi filmpje en verslag van een super geslaagde survival, gemaakt door RTV NOF. Bedankt daarvoor.

https://www.rtvnof.nl/video-nieuw-seizoen-fcjt-van-start-met-spetterende-survivalloop/630772/

TYTSJERK – Zaterdag vond de seizoensopening van de Federatie Christelijk Jeugdwerk Tytsjerk (FCJT) plaats, en dit jaar markeerde het 20-jarig jubileum waarbij ze dezelfde traditie in ere houden: een uitdagende survivalloop. Wethouder Caroline de Pee van de gemeente Tytsjerksteradiel had de eer om het seizoen officieel te openen.

Volgens de Pee is goed jeugdwerk van essentieel belang, vooral zoals het FCJT dat doet, met een mix van leuke activiteiten en informatieve avonden over onderwerpen als smartphonegebruik, voorlichting over drank en drugs.

Maar liefst 140 kinderen hadden zich aangemeld om deel te nemen aan deze fantastische seizoenstart, en onder de deskundige begeleiding van Copini werd er met veel enthousiasme gesurvivald.

Het FCJT zet zich natuurlijk gedurende het hele seizoen in voor de jeugd. Wil je meer te weten komen over de activiteiten en initiatieven van FCJT, neem dan een kijkje op hun website. En als je zelf een leuk idee hebt voor activiteiten voor de jeugd, aarzel dan niet om contact met hen op te nemen. Ze staan altijd open voor nieuwe en creatieve ideeën.

Voedselbank

Er zijn heel veel vega kaarten van de postcodeloterij ingelverd bij ons en bij de voedselbank. Hiervoor konden in totaal 122 vagaboxen opgehaald worden bij de Albert Heijn.  Heel veel dank iedereen voor de sponsoring namens de Voedselbank en onszelf.